Wie zijn wij?


De schorrenwerkgroep Galgeschoor - Groot Buitenschoor maakt deel uit van Natuurpunt - Antwerpen Noord, de grootste natuurvereniging van Vlaanderen. Deze werkgroep ijvert voor het behoud, uitbreiding & bescherming van de Scheldeschorren en organiseert haar activiteiten rond Lillo Fort en omgeving.

De schorrenwerkgroep Natuurpunt bestaat volledig uit vrijwilligers en heeft onderdak in het e.paviljoen van BASF te Zandvliet op de Scheldelaan. (rechtover ingang 6 van BASF) De werkgroep Scheldeschorren organiseert hier voordrachten en bijeenkomsten. Alle maandelijkse geleide wandelingen met bestemming Groot Buitenschoor vertrekken hier aan het e-paviljoen. De maandelijkse geleide wandelingen voor het Galgeschoor vertrekken te Lillo-Fort. (telkens elke eerste zondag van de maand om 9u30 zowel voor Groot Buitenschoor als Galgeschoor, tenzij anders vermeld in de activiteiten-kalender via www.scheldeschorren.be) Dit is slechts een greep uit de vele activiteiten.

Interesse om deel uit te maken v/e dynamische werkgroep die actief bezig is met slikken, schorren en de Schelde? Neem contact op via mail met de schorrenwerkgroep via de conservators (mail to: conservators@scheldeschorren.be) of telefonisch via:
Frank Wagemans, 03/651.44.67 of Eddy Rottiers, 03/775.00.22

Geleide wandeling Groot Buitenschoor

© Schorrenwerkgroep Natuurpunt 2011 - mailto: conservators@scheldeschorren.be